frisor-10

Frida

Stylist

Vem är jag?

Jag är Lombard teamets lugna och harmoniska medarbetare som alltid sätter kunden i första hand. Jag är lyhörd och försöker alltid göra mitt yttersta för att du ska känna dig hörd och sedd!

Jag är nyinflyttad i Stockholm och så redo för att se vad storstaden har att erbjuda. Jag ser fram emot att få träffa många nya människor, fylla på med erfarenheter och utmaningar!

Jag har tidigare bott i lite olika städer nere  i Blekinge där jag också kommer ifrån.

I Karlshamn gick jag min frisörutbildning och har haft min praktik på olika salonger nere i Skåne/Blekinge.

Jag har ett stort hund/djur intresse, så min lediga tid spenderas helst med mina hundar i skogen. Det är där jag slappnar av och hämtar ny energi! Gärna med en podd i öronen.

Varför jag har valt det här yrket?

Jag har alltid älskat att pyssla, sy, och skapa med mina händer. Jag testade på lite olika varianter på min fritid som liten men det var först när jag började på frisörgymnasiet som jag kände att jag hittat rätt! En dröm som blev sann!

Att få jobba med något man älskar och är intresserad av gör ju att varje dag känns som en fredag!

Vad har du för meriter?

Jag tog mitt Gesällbrev hösten 2018.

Jag har under mina år gått många olika kurser i både klipp och färg men även många teoretiska kurser inom färglära.

Under mina år som frisör så har jag hunnit med att jobba med många olika märken såsom Revlon, Matrix, Schwarzkopf och Loreal.

Jag har även jobbat på salonger som ligger i mindre städer ute på landet men även de lite större salongerna inne i stan. Så jag har stött på en hel del blandning av olika kunder, med olika önskemål. Vilket är så roligt då jag verkligen har en bred erfarenhet.

Jag har även varit med i en ungdomsgrupp där unga frisörer runt om i landet träffades för att skapa olika kollektioner inom hår och mode.

Varför har du valt att arbeta på Salong Lombard?

Jag fick höra om företaget Mielindgruppen utav min förra chef som tipsade mig om ägarna Jenny & Matilda och jag blev helt såld. Jag fick förfrågan om att vara med och starta upp Salong Lombard och jag tvekade inte en sekund! Jag är väldigt tacksam att ha fått förtroende för denna möjligheten!

Vad betyder hår för dig?

Det är hår som jag kan allra bäst och det är frisöryrket som får fram mina finaste sidor och samtidigt ger mig en ständig utveckling i både personlighet och kunskap. Sen är det ju också så roligt att få jobba med människor!

 

 

Vi jobbar här

frisor-10

Frida

frisor-linnea-1

Linnéa

frisor-wirvla-4

Wirvla

frisor-daniela-2

Daniela

frisor-jenny-1

Jenny

frisor-matilda-1

Matilda

Fixa frisyren hos Salong Lombard

En del av Mielindgruppen

Dina frisörer i Stockholm & Uppsala.