frisor-linnea-1

Linnéa

Stylist

Vem är jag?

Jag är en positiv och lugn norrlänning som flyttade till Stockholm 2016 för att ta sig an livets alla utmaningar. Frisöryrket passar mig som handen i handsken och jag älskar att vara kreativ och att få uttrycka mig på olika vis. Jag är en känslomänniska och har lätt till skratt och bjuder ofta på mig själv. Jag har nördiga tendenser, älskar film, serier, spel, musik, filosofi och psykologi. Man skulle kunna säga jag är en person som konstant reflekterar, klurar och pysslar.

Varför jag har valt det här yrket?

Framförallt för att jag tycker om att jobba med människor. Jag gillar verkligen att man som frisör ständigt kan utvecklas och bli bättre. Ingen dag är den andra lik och det är väldigt roligt att följa trender, sätta sin egen touch på ting och få framhäva allas unika stil. 

Vad har du för meriter?

År 2018 tog jag mitt Gesällbrev samt examen på Björn Axen Academy. Sedan dess har jag jobbat på några olika salonger vilket har utvecklat mig både som person och som frisör otroligt mycket eftersom alla salonger jobbar på sitt sätt, med sina märken. Samtidigt som jag jobbat med kunder i salong har jag fortbildat mig inom löshår, klipp och färgteknik. Jag har även gjort make-up och stylat hår på olika event så som Stockhom Fashionweek och jobbat  med hår och smink på bild i reklamsyfte. 

Varför har du valt att arbeta på Salong Lombard?

Jag har längtat efter utveckling och en ny start så just därför lockade öppningen av Salong Lombard och deras samarbete med Parfum Lombard och Mielindgruppen som jag länge hört mycket gott om! Jag är nyfiken och hungrig för alla kommande utmaningar och möjligheter! 

Vad betyder hår för dig?

Uttrycksfullhet

Vi jobbar här

frisor-10

Frida

frisor-linnea-1

Linnéa

frisor-wirvla-4

Wirvla

frisor-daniela-2

Daniela

frisor-jenny-1

Jenny

frisor-matilda-1

Matilda

Fixa frisyren hos Salong Lombard

En del av Mielindgruppen

Dina frisörer i Stockholm & Uppsala.