frisor-daniela-2

Daniela

Top Stylist

Vem är jag?

Jag skulle beskriva mig själv som lättsam och genuin med en ”glaset är halvfullt”-inställning! Efter att jag fann kärleken i Stockholm så tog jag mitt pick och pack och flyttade från hemstaden Uppsala till Södermalm där jag trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att ta mig an utmaningar, både i mitt yrke men även privat. Faktum är att ett av mina bästa motton är ”Personlig utveckling börjar där comfort zonen slutar”. Om jag inte står på salongen så fördriver jag allra helst tiden med min sambo och våran hund eller med ett träningspass. Gärna i kombination till varandra!

I min stol vill jag att du som kund ska känna dig trygg och med det sagt ser jag den stora vikten av kommunikation mellan oss. Det viktigaste för mig är att du känner dig sedd och hörd, men även att du känner dig som ditt allra finaste jag efter ett besök hos mig.

Jag har även fått förtroendet som salongsansvarig på Salong Lombard vilket är otroligt roligt!

Varför jag har valt det här yrket?

Det var en lycklig slump faktiskt. Jag har alltid varit kreativ och pysslig men när det var dags att välja gymnasium stod det stilla för mig. Efter många om och men så började jag på Ekonomilinjen fastän det inte var det jag ville. En nära vän till mig hade börjat på frisörlinjen och det lät så roligt! Jag bytte till frisörlinjen redan veckan därpå och det visade sig vara det roligaste yrket som finns och det bästa jag har gjort!

Vad har du för meriter?

Gesällbrev och frisörlicens.
Jag har utbildat mig inom Hairtalk extensions och Simply natural dual weft. Inom kort kommer jag även att ha utbildning inom MAGO extensions.

Utöver detta så har jag även gått olika kurser inom klipptekniker och färgtekniker för att ständigt uppdateras och utvecklas som frisör.

Under mina år som frisör har jag hunnit jobba på flera olika salonger vilket jag såhär i efterhand ser som en merit eftersom att jag har lärt mig otroligt mycket av det. Alla frisörer jobbar olika och alla salonger har olika typer av kunder, behandlingar och varumärken vilket har gett mig en bred kunskap inom yrket.

Varför har du valt att arbeta på Salong Lombard?

Jag blev kontaktad av Mielindgruppen som berättade om Salong Lombard, samarbetet och ambassadörskapet med Keune och Parfum Lombard. Jag kände att det var en självklarhet för mig att hoppa på! Inte nog med att jag får äran som salongsansvarig att vara delaktig i uppstarten av en fantastisk salong så får jag även helt otroliga chefer på det. Jag har jobbat för Mielindgruppen i Uppsala och vi delar samma vision gällande kundservice och teamwork vilket ger mig möjligheten att vara anställd samtidigt som jag får jobba på den professionella nivån med mina kunder som jag önskar!

Vad betyder hår för dig?

Håret är så viktigt för självförtroendet och självkänslan! Det första jag lägger märke till hos någon är håret. En studie har visat att du presterar bättre i vardagen om du känner dig fin, för att du får ett bättre självförtroende och med det kommer bättre prestationsförmåga. Inför Sveriges andra match i EM 2021 tog det svenska landslaget in frisörer för att bli fina i håret och vann därefter matchen. En lagspelare sa efteråt att ”utan frisörer kryssar vi, med frisörer vann vi” och det känner jag bevisar min poäng till fullo!

Vi jobbar här

frisor-10

Frida

frisor-linnea-1

Linnéa

frisor-wirvla-4

Wirvla

frisor-daniela-2

Daniela

frisor-jenny-1

Jenny

frisor-matilda-1

Matilda

Fixa frisyren hos Salong Lombard

En del av Mielindgruppen

Dina frisörer i Stockholm & Uppsala.