Frisörsalong Stockholm City

Vi är Salong Lombard

En frisörsalong i Stockholm City

Om Salong Lombard

Letar du efter skicklig frisörsalong i Stockholm City? Välj Salong Lombard. Förutom klippningar och behandlingar i framkant av utbildade frisörer och makeupartister garanterar vi en stund med lyxig guldkant. Enligt oss ska en klippning vara en upplevelse. En nödvändig andningspaus i vardagen.

Vårt erfarna team är experter på sina områden och innehar självfallet gesällbrev och frisörlicens från Frisörernas Yrkesnämnd, FYN. Vi tar även ansvar för en välfungerande bransch där kollektivavtal är en självklarhet genom medlemskap i Frisörföretagarna.

Exklusiva samarbeten

Mielindgruppen & Parfum Lombard

Salong Lombard är en del av Mielindgruppen som driver ett antal frisörsalonger i Stockholm och Uppsala.

Tack vare att vi har statusen som en äkta ambassadörsalong och showroom i Norden för Parfum Lombard AB har vi exklusiv tillgång till några av marknadens bästa hårprodukter. Salong Lombard samarbetar bl.a. med branschledande varumärken såsom holländska Keune, Emité Make Up, Takara Belmont och Simply Natural Hair Extensions.

Salong från Takara Belmont

För att kunna erbjuda en unik stund i lyx krävs det en salong utöver det vanliga. Lyckligtvis är Salong Lombard en helt nyrenoverad och designad frisörsalong med fantastiska interiörer från Takara Belmont. Precis den typen av miljö du vill omgärdas av när du gör din behandling.

Varmt välkommen till oss på Olof Palmes gata 18!

Team Lombard

Det är vi som gör dig fin hos Salong Lombard.

frisor-10

Frida

frisor-linnea-1

Linnéa

frisor-wirvla-4

Wirvla

frisor-daniela-2

Daniela

frisor-jenny-1

Jenny

frisor-matilda-1

Matilda

Fixa frisyren hos Salong Lombard

En del av Mielindgruppen

Dina frisörer i Stockholm & Uppsala.