Klippning Stockholm

Behandlingar

Nedan ser du en lista på alla behandlingar som går att välja på hos oss. Längre ner på sidan kan du läsa mer om vad alla olika priskategorier innebär samt om våra bokningsvillkor. 

Enligt rekommendation av Läkemedelsverket utför vi inte kemiska behandlingar på barn under 16 år, med den anledningen kan vi komma att fråga om legitimation.

Våra priser ser du om du klickar dig in i bokningen. Där kan du välja vad du önskar göra och vem som ska utföra behandlingen och få en prisuppgift innan du avslutar din bokning.

Nedan följer våra behandlingar med information vad tjänsten inkluderar eller innebär. Önskar du en prisbild för specifik behandling rekommenderar vi dig att gå in på vår internetbokning under ”boka tid” och välj önskad behandling. Du kommer då får fram en prisbild på vad det kommer kosta innan du väljer att gå vidare för att boka.
Våra priser baseras på längd och tjocklek på håret samt vilken utförare du önskar.
Mer om våra benämningar kan du läsa under Priser – Beskrivning.

Klippningar:

Business 30-45 min
Tjänsten för dig som klipper dig frekvent var 3-5 vecka. Kort runt öronen och i nacke.

Klippning Klassisk
Inklusive tvätt och enklare styling.

Klippning Lugg
Klippning av endast luggen, kom med nytvättat hår, då tvätt inte ingår i denna behandling. Ha heller inte luggen uppsatt bakåt innan för bästa resultat.

Maskin
Allt hår på huvudet klipps med maskin, 0-13mm. Hårtvätt ingår ej.

Putsning
Enbart putsning längst ner runt öron och nacke med maskin. Gäller endast korta hår som brukar klippas med maskin.

Du som klipper dig med 4-6 v intervall har möjlighet att boka putsning mellan klippningarna.

Barn 0-7 år
Klippning av barn, hårtvätt ingår ej.

Färg:

Crazy Color:
Denna behandling väljer du om du vill ha ett hår med Crazy Color som verkligen sticker ut… Då håret ofta måste blekas innan infärgning så väljer du denna behandling oavsett om du önskar en eller flera färger såsom rosa/lila/grönt.

Vi ser gärna att du bokar in en konsultation innan. Allt för att vi ska kunna tillgodose dina önskemål på bästa sätt.

Ibland krävs det flera behandlingar eller att behandlingen delas upp på 2 tillfällen för att uppnå önskat resultat, då hjälper vi dig gärna att boka.

Folieslingor / Balayage HALV:
Denna behandling bokar du om du vill ha folieslingor eller Balayage.

HALV bokas om du endast vill ha ett fåtal folieslingor, effekter eller enstaka balayageslingor där resterande håret lämnas ofärgat.

Det kan till exempel vara enbart slingor mot ansiktet och uppepå, där nackpartiet och underhåret lämnas oslingat.

Halv kan även du som gjort en HEL i föregående besök boka för att fräscha upp med att lägga slingor där det syns mest och lämna delar av håret, exempelvis nackpartiet, varannan gång.

HEL vs HALV

I alla våra färgbehandlingar har vi tid för att både hinna konsultera och utföra ett resultat med perfektion. Med mera avancerade tekniker behövs mer tid till applicering och nyansering osv.

Folieslingor / Balayage, HEL:
Denna behandling bokar du om du vill ha folieslingor eller Balayage.

Vid HEL så arbetas hela håret igenom noggrant och du som kund vill uppnå förändring på större delen av håret. Denna bokar du om du exempelvis vill ha folieslingor hela håret, balayage hela håret eller om du vill göra en färgning med flera nyanser där håret ska färgas in med olika tekniker.

HEL vs HALV

I alla våra färgbehandlingar har vi tid för att både hinna konsultera och utföra ett resultat med perfektion. Med mera avancerade tekniker behövs mer tid till applicering och nyansering osv.

Helfärg:
För dig som vill ha en jämn färg i en eller flera nyanser från botten till toppen, i samma ton som ditt utgångsläge eller mörkare.

Nyansering:
Nyansering är en uppfräschning av din färg för att addera ton eller glans i håret. Den läggs på ett redan preparerat hår i schamponeringen. Önskar du få en mer hållbar och täckande färg eller att bli ljusare så bör du istället boka någon annan färgbehandling.

Nyansering är ett perfekt val för dig som tidigare gjort en helblekning, en balayage eller folieslingor som nu har gulnat lite och tappat sin glans. Kan med fördel göras mellan de ordinarie färgbehandlingarna för att bibehålla en t ex ”kall nyans” bättre.

Total Makeover:
Denna behandling är en av våra längsta behandlingar och för de som vill gå från hemmafärgat/svart till ljusare. Den innefattar:

  • rensning
  • ev avfärgning/blekning/slingor
  • infärgning/nyansering
  • vård
  • styling

Permanent:

Permanent:
En behandling som gör ditt raka hår snyggt lockigt eller vågigt. Vid bokning av denna behandling ber vi dig att kontakta salongen för en konsultation eller boka den själv några dagar innan behandlingen via internetbokningen.

Vid bokning av denna behandling rekommenderar vi även att du bokar en klippning för bästa resultat.

Styling:

Tvätt och Styling:
En behandling med en skön stund i vår schamponering följt av valfri styling med antingen bara fön eller också olika sorters tänger såsom plattång eller locktång.

Uppsättning:

Avancerad Uppsättning
För dig som vill ha en mer kreativt avancerad uppsättning där hela håret är upps För dig som vill ha en mer kreativt avancerad uppsättning där hela håret är uppsatt eller om du har ett långt och tjockt hår som vid ett lockat utsläppt/halvuppsatt resultat kräver mer prepp för att det ska vara hållbart.

Hårtvätt ingår ej. Konsultation innan ingår EJ. Vill du ha en konsultation innan så boka in en Konsultation Uppsättning.

Kolla även in våra behandlingar under makeup-kategorin om du önskar en helhet inför festen/balen.

Ska du gifta dig – vi hjälper dig gärna på din stora dag!

När det kommer till dagen D är det viktigt för oss och för dig som kund att få bästa möjliga resultat och bästa möjliga service.

Läs gärna mer om våra bröllopstjänster här på vår hemsida och kontakta oss för bokning och konsultation.

Enkel Uppsättning
För dig som vill ha en snygg lite enklare uppsättning. Om du har ett väldigt långt och tjockt hår kan det behövas en avancerad uppsättning för ett hållbart resultat. Är du osäker på vilken behandling du ska välja så kontakta oss gärna på salongen.

Hårtvätt ingår ej. Konsultation innan ingår EJ. Önskar du en konsultation innan så boka Konsultation Uppsättning.

Kolla även in våra behandlingar under makeup-kategorin om du önskar en helhet inför festen/balen.

Ska du gifta dig – vi hjälper dig gärna på din stora dag!

När det kommer till dagen D är det viktigt för oss och för dig som kund att få bästa möjliga resultat och bästa möjliga service.

Läs gärna mer om våra bröllopstjänster här på vår hemsida och kontakta oss för bokning och konsultation.

Make up:

Fest Makeup
Få makeupen fixad inför alla typer av festligheter. Vi hjälper dig gärna!

Vet du med dig att du vill ha lösögonfransar och extra allt eller vill ha mer tid att konsultera och fatta beslut kring färgval och hur du önskar makeupen, rekommenderar vi dig att boka Fest Makeup Extra.

Produkter från Emité Makeup, produkterna är Cruelty Free.

Är du osäker på vilken makeupbehandling du ska välja – kontakta oss gärna på salongen.

Fest Makeup Extra
Få makeupen fixad inför alla typer av festligheter. Vi hjälper dig gärna!

Denna makeup passar dig som vill ha lösögonfransar och extra allt eller vill ha mer tid till att konsultera och fatta beslut kring färgval.

Önskar du även att vi hjälper dig applicera lösfransar så finns det att köpa till på salongen om du inte tagit med dig egna.

Vi använder oss av lösögonfransar från Fransstylisterna.

Produkter från Emité Makeup, produkterna är Cruelty Free.

Är du osäker på vilken makeup behandling du ska välja – kontakta oss gärna på salongen.

Bröllop:

Bruduppsättning / Bruduppsättning Enkel
Går du i bröllopstankar och önskar att få hjälp med hår och make up inför den stora dagen? När det kommer till dagen D är det viktigt för oss och för dig som kund att få bästa möjliga resultat och bästa möjliga service.

Vi ses alltid innan för en konsultation där vi pratar igenom önskade resultat så vi vet vad som ska göras på bröllopsdagen och att det inte finns några frågetecken.

På självaste dagen har vi sedan längre tid på behandlingarna så att vi kan preppa håret ordentligt och mer än vid en vanlig uppsättning. På så sätt får håret även en annan struktur som möjliggör mer i självaste uppsättningen – Dvs vi får känslan av att vi har mer hår att jobba med. Vi erbjuder dessutom möjligheten att i förväg sätta i löshår om du önskar ett längre eller tjockare svall än vad du har i dig själv.

Vi har också tiden till att verkligen se till att håret ser perfekt ut i alla olika fotovinklar och fixa så att uppsättningen/lockarna håller även inpå småtimmarna.

Vid brudmakeup ingår det även en konsultation och även där är det otroligt uppskattat att ha pratat igenom allting inför alla val som ska göras i hur man vill ha det så man blir sitt vackraste jag. Det ingår ett par singelfransar per öga för en naturlig men piggare blick och vi erbjuder möjligheten att köpa till lösögonfransar som är en hel fransrad för den som vill ha mycket fokus på ögonen.

När du fixar hår och makeup hos oss vill vi att du ska känna att dagen börjar med lyx, att du ska kunna känna dig avslappnad och känna att du är i goda händer och att vi får pyssla om dig med bubbel och choklad!

Kontakta oss på salongen om du vill boka din bruduppsättning/brudmakeup och starta din stora dag hos oss!

Brud Makeup:
Din stora dag är här och vi hjälper dig gärna med den perfekta makeupen denna dag!

Vid brudmakeup ingår det en konsultation och där är det otroligt uppskattat att ha pratat igenom allting inför alla val som ska göras i hur man vill ha det – så att man blir sitt vackraste JAG!

Det ingår ett par singelfransar per öga för en naturlig men piggare blick.

På konsultationen tas det en deposition som sedan dras av från det slutgiltiga priset.

Produkter från Emité makeup används och är Cruelty Free.

Brudgum
Börja din bröllopsdag hos oss – vi erbjuder dig en lyxig start på din stora dag.

Få håret tvättat, lätt putsat runt öron och nacke, fixar till brynen lite om du önskar och stylar håret för dagen.

Du kan även få hjälp med en Brudgum Touch Up som tillvalstjänst – Även om du inte använder makeup till vardags så brukar det vara uppskattat att ha gjort en Touch Up när det är dags för fotografering.

Makeupen kommer inte att synas utan tar bort eventuella rodnader, ojämnheter och oönskade glansiga partier i ansiktet.

Fransar och Bryn:

Fransfärg + Ögonbrynsfärg Och Plockning Av Bryn
Vi formar/plockar och färgar in dina bryn samt färgar dina fransar i önskad färg.

Ögonbrynsfärg eller Fransfärg
För dig som önskar att färga dina bryn ELLER fransar.

Ögonbrynsfärg och plock ELLER Fransfärg
Denna behandling väljer du om du vill färga dina bryn med plockning eller enbart färgning av fransarna.

Ögonbrynsplockning
Vi plockar och formar dina bryn med pincett.

Salongskurer:

Inpackning
En skön stund i vår schamponering där vi använder oss av Keunes inpackningar och en härlig hårbottenmassage.
Vi avslutar behandlingen med föning och lättare styling.

Micromist
Micromist är en mycket exklusiv behandling för håret som kan göras hur ofta du som kund vill, eftersom håret bara mår bättre o bättre av den. Micromisten är en maskin från Takara Belmont som producerar vattenånga.

Behandlingen börjar med en avkopplande hårbottenmassage i en av våra schamponeringar. Håret tvättas med något av Keunes väldoftande schampo, noga utvalt för just ditt hår och hårbotten. Därefter appliceras en lyxig kur i håret innan Micromisten får börja arbeta och då en vattenimma på 50 grader öppnar hårets fjällskikt under ca 10 min. Då tränger kuren långt in i hårets struktur.

Efter att håret tagit del av kuren, går Micromisten in i nästa fas då temperaturen sjunker och får till följd att fjällskiktet stängs och du får ett friskt glansigt hår.

Bond Fusion
Keune har skapat Bond Fusion, en bindningsstärkare som revolutionerar sitt segment på marknaden. Denna revolutionerande produkt behandlar och konditionerar färgat hår utförligt, med upp till 5 gånger mer hållbar konditionering.

Den dubblerar hårets styrka jämfört med färgat hår utan Bond Fusion.

Extensions:

MAGO hårförlängning
MAGO är hårvärldens mest skonsamma löshårsmetod för ditt naturliga hår.

Finns i längderna 30 cm och 50 cm. Rakt, vågigt och lockigt hår.

Med MAGO får du:

  • En enkel, stark fästteknik, där förlängningen fästs med bomullsknutar
  • Ingen skada på det egna håret
  • En naturlig följsamhet och en lätt känsla så du nästan inte känner av förlängningen
  • En allergifri och miljövänlig metod som inte innehåller några kemikalier
  • Enkelt att ta bort för frisören utan några som helst kemikalier

Simple Natural Tejp
Tejp-teknik är för närvarande en av de mest använda förlängningsteknikerna. Tekniken är en enkel och snabb metod för att öka volymen och längden på håret. Med tejp kan du till exempel ändra hårväxtens riktning. Tejpen kan fästas för kort eller långvarig användning. En väl skött tejpförlängning kan återanvändas relativt enkelt igen.

Den senaste versionen Dual Weft 2.0 har 27% mer hår i fästena än den tidigare med ett mjukare och mer flexibelt silikonband. Slutresultatet är verkligen diskret, särskilt i tunt hår.

Finns i längd 30 cm och 50 cm.

Simple Natural Keratin
Simply Natural hårförlängning med hår ingjutna i keratinfäste. Denna teknik är den mest populära, osynliga och mest hållbara hårförlängningsmetoden.

Fästtekniken kan användas för att göra så kallad mikrostrukturer samt diskret lägga som förtjockning till tunt hår.

Finns i längderna 30 cm och 50 cm i både rakt och vågigt hår.

Konsultationer:

Konsultation Klippning / Färg
En gratis konsultation för dig som vill diskutera din klippning, din nya frisyr eller enklare färgbehandling.

Konsultationen ska göras i förväg och kommande behandling bokas in efteråt.

Önskar du en större färgförändring boka då ”konsultation total make over” då de krävs en längre konsultationstid.

Konsultation MAGO / Simple Natural Tejp/Keratin
En konsultation för dig som bestämt dig för att boka en förlängning eller förtjockning med MAGO eller Simple Natural. Under konsultationen bestämmer du tillsammans med frisören vilken längd samt färg på håret som passar dig.

En deposition på 1000kr tas i samband med bokningen av behandlingen och beställningen av håret. Depositionen dras av på slutpriset vid isättningen av håret.

Konsultation Permanent
En gratis konsultation för dig som vill permanenta håret för första gången eller hos en frisör du inte varit hos innan. Vi vill träffa dig före besöket för att avgöra om hårkvalitén håller för den här typen av behandling och om klippning behövs i samband med behandlingen.

Konsultation Total MakeOver:
En konsultation för dig som önskar en större förändring ser vi till att träffas innan för att gå igenom önskat slutresultat och hur vi kan uppnå de på bästa och skonsammaste sätt.

Denna behandling är en av våra längsta behandlingar och för dig som vill gå från hemmafärgat/svart/mörkt till ljusare. Om du önskar en stor förändring kan det krävas flera behandlingar där vi jobbar stegvis framåt mot ett det önskade resultatet.

En deposition på 1000kr tas i samband med besöket. Depositionen dras av på slutpriset vid behandlingstillfället.

Konsultation Uppsättning
Den här konsultationen är för dig som önskar att bolla ideér in för din uppsättning.

OBS! Den här konsultationen gäller inte brud. Om du ska gifta dig så ber vi dig kontakta salongen så berättar vi mer.

Om du väljer att boka denna konsultation så tillkommer en kostnad på 500kr då detta besök inte ingår i behandlingen.

Konsultation Brud
När det kommer till dagen D är det viktigt för oss och för dig som kund att få bästa möjliga resultat och bästa möjliga service. Vi ses alltid innan för en konsultation där vi pratar igenom önskade resultat så att vi vet vad som ska göras på bröllopsdagen och att det inte finns några frågetecken.

På konsultationen tas det en deposition som sedan dras av från det slutgiltiga priset.

Beskrivning

Nedan följer benämningar på våra frisörer efter meriter, erfarenhet och hur länge de funnits inom vår koncern. Dessa kategorier ger våra frisörer möjligheten att fortsätta utvecklas i sitt yrke samt hjälpa till att driva och utveckla Mielindgruppens salonger framåt.
Våra trainees arbetar under upplärning mot gesällen vilket är vårt yrkesbevis. Tider och priser kommer därför succesivt justeras under deras utveckling.

Trainee
Stylist
Top Stylist
Senior Stylist
Advanced Stylist
Master Stylist

Bokningsvillkor:

Innan och under ditt besök:
-Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för att uppnå dina önskemål. Vi rekommenderat dig att alltid läsa igenom vad de olika behandlingarna innebär i vår behandlingsmeny innan du bokar.
Skulle det vara så att du som kund bokat fel behandling så blir du informerad på plats av frisören och ni tillsammans får då konsulterar fram vad ni hinner göra på den bokade tiden. Ett ex. kan var att din önskade behandling kan behövas göras i fler steg och kan då blir mer kostsam med anledning att man kommer bli tvungen att boka fler tillfällen för att uppnå önskat resultat. Har du frågor som rör just ditt hår och är osäker på vilken behandling du ska välja ber vi dig att ringa, mejla salongen eller boka en konsultation.

– Enligt rekommendation av Läkemedelsverket utför vi inte kemiska behandlingar på barn under 16 år, med den anledningen kan vi komma att fråga om legitimation.

-Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar. Vi som frisörer tummar aldrig på kundens hårkvalitet och ser därför alltid till att använda så skonsamma preparat och produkter som möjligt.

– Som kund har du ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av sprayblonde, egen brunn eller annan information som kan vara nödvändig för oss att veta. Detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten.

– När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvarar över att håret är rent (inte nödvändigtvis nytvättat) och fritt från torrschampo, utväxtsprayer eller andra produkter. Detta för att det kan påverka håret vid färgbehandlingar och kan ge ett oönskat slutresultat.

Helger från kl: 14.00 kommer priset bli högre. Priset på önskad behandling kan även variera mellan frisörerna. Mer om det kan du läsa under rubriken beskrivning högre upp. Alla priser hittar du på online bokningen eller högre upp i vår prislista.

Efter din behandling:
För att bibehålla önskat resultat så ansvarar du som kund för att använda rekommenderade produkter och/eller följa den eftervård som krävs för att bevara resultatet en längre tid.

Reklamation på tjänst ska göras inom två veckor efter ditt besök.

Utebliven tid:
-Vid no show eller avbokning mindre än 24h innan bokad tid debiteras 85% av ditt uteblivna besök.

– Vid No show för löshår där hår specialbeställts för dig kommer en kostnad på 300kr att debiteras för eventuella merkostnader för oss

Fixa frisyren hos Salong Lombard