Hårsalong Stockholm City – Keune – Emité Make Up

Våra samarbeten

Våra exklusiva samarbeten med några av marknadens bästa varumärken gör oss unika bland hårsalonger i Stockholm City.

Parfum Lombard

Parfum Lombard är ett familjeföretag från Malmö med anor från 1935. Numera drivs företaget av Jannica och Markus som utgör den fjärde generationen Parfum Lombard. Med långsiktighet och kvalitet som ledstjärnor har man genom åren lyckats förvalta och förädla företaget.

En av grundbultarna är Parfum Lombard tunga och långvariga samarbeten med andra framgångsrika familjeföretag. Keune har exempelvis varit en nära partner i över 30 år och Takara Belmont i mer än 60 år.

Keune

Få varumärken har samma anrika historia som Keune Haircosmetics. Företaget grundades 1922 av kemisten Jan M Keune som drev ett apotek tillsammans med sin fru i centrala Amsterdam. Jan var först med att ta fram och producera permanentvätska i Europa och produkterna blev snabbt populära. Idag är Keune ett multinationellt företag med närvaro i över 85 länder världen över.

Keunes mål och vision är inte att bli störst på marknaden utan helt enkelt att bli bäst. Att leverera de bästa produkterna och vara den bästa samarbetspartnern. Med med familjekänslan i behåll. Vi på hårsalong Lombard kan intyga att Keune lyckats på alla punkter med sin ambition.

Emité Make Up

En annan prisbelönt samarbetspartner är svenska Emité Make Up. Maria och Daniel driver sedan flera år Mariart MakeUp School i Stockholm och en dag tröttnade de på att aldrig hitta produkter de önskade och då föddes idén för Emité. De skapade ett sminkmärke som är cruelty free, veganskt och högpresterande. Emité Make Up uppfyller höga krav på kvalitet och passar både professionella makeupartister och för vardagligt bruk. Du hittar ett stort urval av produkterna i vår hårsalong i Stockholm city och vi guidar dig gärna genom sortimentet!

Simply Natural

Välj hårförlängningar med samvetet i behåll. Simply Natural Hair Extensions levererar hårförlängningar av absolut högsta kvalitet med hänsyn till både miljö och etik. Simply Natural är dessutom GSP-certifierat av EU vilket tilldelas företag som arbetar för att främja rättvisa arbetsförhållanden genom hela tillverkningsprocessen.

Välj mellan keratin-, tejpfästen eller den revolutionerande MAGO-tekniken med bomullstråd.

Fixa frisyren hos Salong Lombard